Foto: Publicitātes foto

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" izpilddirektora amatā apstiprināts Alekss Saltonstāls, kurš līdz šim bijis publiskā uzņēmuma "Wayfair" partnerattiecību vadītājs, "Delfi Bizness" informēja "Draugiem Group" pārstāvji.

Saltonstālam ir ievērojama pieredze, vadot inovatīvus tehnoloģiju uzņēmumus un veidojot stratēģiskas sadarbības. Viņš ir ieguvis bakalaura grādu psiholoģijā Hārvarda universitātē un biznesa administrācijas maģistra grādu (MBA) Hārvarda Biznesa skolā.

Pēdējos piecus gadus Saltonstāls strādājis ASV mēbeļu un mājokļa preču uzņēmumā "Wayfair", kas kotējas Ņujorkas biržā. Pērn šis uzņēmums apgrozīja 13,7 miljardus ASV dolāru. Saltonstāls "Wayfair" vadīja komandu, kas veidoja industrijā labāko pieredzi patērētājiem, strādājot ar vairāk nekā desmit tūkstošiem piegādātāju, lai nodrošinātu plašu produktu pieejamību, kā arī ātru, uzticamu un izdevīgu pasūtījumu izpildi.

""Printful" inovatīvā vide un nākotnes potenciāls mudināja mani pievienoties šai augsta līmeņa profesionāļu komandai. Es uzskatu, ka "Printful" spēlēs nozīmīgu lomu e-komercijas un personalizācijas attīstībā un, būtiskākais, visas ražošanas nozares pārveidošanā. Ražošana pēc pieprasījuma ir šīs nozares nāktone, un es ceru palīdzēt arvien vairāk uzņēmumiem pāriet uz ilgstpējīgāku ražošanas modeli," norāda Saltonstāls.

Viņa galvenais uzdevums būs uzņēmuma izaugsmes stratēģijas īstenošana, lai ieviestu jaunus produktus un pakalpojumus, kā arī paplašinātu uzņēmuma koorporatīvo klientu segmentu.

"Printful" pagaidu izpilddirektore Zane Levša turpinās darbu "Printful" globālās ražošanas vadītājas amatā, kā arī uzņēmuma valdē. "Printful" valdē ietilpst arī uzņēmuma līdzdibinātājs un valdes priekšsēdētājs Lauris Liberts, "Bregal Sagemount" pārstāvis Adams Fullers un neatkarīgie valdes locekļi Nils Melngailis un Ernsts Tenisens.

Pērn "Printful, Inc." ieņēmumi bija vairāk nekā 289 miljoni ASV dolāru, kas ir 39% pieaugums, salīdzinot ar 2020. gadu, kad uzņēmuma ieņēmumi bija 208 miljoni ASV dolāru. Tas ļāvis uzņēmumam pagājušajā gadā ieguldīt 32,4 miljonus ASV dolāru drukas iekārtās un tehnoloģijās, palielinot uzņēmuma kopējās investīcijas līdz 82,8 miljoniem ASV dolāru. "Printful" izpildījis jau vairāk nekā 54 miljonus pasūtījumu, un tā saražoto preču kopējā bruto vērtība sasniegusi vairāk nekā 1 miljardu ASV dolāru kopš uzņēmuma darbības sākuma 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!