MISC 2.0 - 17066
Foto: Publicitātes foto

Piena pārstrādes uzņēmums "Food Union" atsācis ražot "Kārums" kivi biezpiena sieriņu jaunā veidolā, kā arī piedāvā jaunu sieriņu ar želejas konfektēm. Abu produktu receptes ir izstrādātas "Food Union" grupas svaigo piena produktu Izcilības centrā Rīgā, bet to izstrādē investēti 15 tūkstoši eiro.

Sākotnēji abi sieriņi būs pieejami Latvijā, taču vēlāk tos ir plānots eksportēt kā uz Lietuvu un Igauniju, tā arī uz Lielbritāniju, Īriju un citām Eiropas valstīm.

Jaunais "Kārums" sieriņš ar krāsainām želejas konfektēm (45 g) līdzinās mājās gatavotajam biezpiena gardumam ar marmelādes gabaliņiem, tikai tam ir ērtāka forma un šokolādīga glazūra. Savukārt kivi biezpiena sieriņš (45 g) ir jau iepriekš zināmās "Kārums" garšas atkalatgriešanās, bet jaunā veidolā – našķis viscaur ir maigā un kivi raksturīgā zaļganā tonī, kas panākts, receptē izmantojot tikai dabīgas izcelsmes krāsvielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!