Foto: Publicitātes foto

2022. gada pirmajos deviņos mēnešos Latvijas uzņēmuma SIA "CrossChem" neto apgrozījums sasniedza 29,5 miljonus eiro, kas ir par 80 vairāk nekā gadu iepriekš — pērn šajā pašā laika posmā ražotājs apgrozīja 16,4 miljonus eiro, liecina uzņēmuma neauditētais finanšu pārskats.

2022. gads Eiropai ir bijis izaicinājumu gads, jo īpaši videi draudzīgu produktu ražošanas jomā, atzīst "CrossChem" valdes priekšsēdētājs Ričards Andersons. Taču, neskatoties uz to, "CrossChem" attīstīja gan esošos, gan jaunos projektus Latvijā un visā pasaulē. Nozīmīgākie no paveiktajiem darbiem ir testēšanas laboratorijas, kā arī jaunas automātiskās ražošanas un iepakošanas līnijas ar uzlabotu ātrumu izveide Olainē. 3. ceturksnī atjaunota "CrossChem" sertifikācija.

"CrossChem" ieņēmumu prognoze 2022. gadam ir paaugstināta no iepriekš, augustā, izziņotajiem 30 miljoniem eiro — uzņēmums plāno ieņēmumus 40 miljonu eiro apmērā.

SIA "CrossChem" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, kurš ietilpst "CrossChem International" grupā un ir daļa no pasaules ķīmisko preču ražotāju un izplatītāju ķēdes. Uzņēmuma biznesa pamatā ir ilgspējīgu un dabai draudzīgu produktu ražošana, kas, apvienojot pasaules pieredzi, ļauj samazināt izmaksas un palielināt konkurētspēju. Tas ražo AdBlue®, AUS40®, šķidros mēslošanas līdzekļus un autoķīmiju, kā arī sniedz virkni ar šiem produktiem saistītu pakalpojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!