Foto: Publicitātes foto

Reaģējot uz augošo pieprasījumu pēc maltīšu un dažādu mazumtirdzniecības preču pasūtīšanas tiešsaistē, tehnoloģiju uzņēmums "Wolt" sāk darbību jau astotajā Latvijas pilsētā Ogrē.

Līdz ar to "Wolt" Latvijā sadarbojas ar vairāk nekā 800 restorāniem un 500 tirdzniecības vietām. To skaitu tuvākajos mēnešos ir plānots palielināt.

"Pēdējā pusgada laikā uzņēmums ir dubultojis pilsētu skaitu Latvijā, kurā pieejami "Wolt" pakalpojumi," norāda "Wolt" Baltijā vadītāja Līsa Ristala.

Ogres uzņēmēji, tostarp gastrobāra "Melnā Kamene" īpašniece Sandra Āboliņa cer, ka tā būs iespēja izaugsmei. "Šī uzņēmējiem ir arī sava veida reklāma, jo, iespējams, caurskatot lietotni, klients pamanīs kādu jaunu ēdinātāju, par ko iepriekš nebūs zinājis," viņa spriež.

"Wolt" darbību Latvijā sāka pirms pieciem gadiem un, kā skaidro Ristala, uzņēmums attīstījies līdz ar iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām: "Sākotnēji platformā bija atrodams dažādu kafejnīcu un restorānu piedāvājums, bet šobrīd sevi jau varam dēvēt par tiešsaistes iepirkšanās centru ar plašu preču klāstu - no maltītēm, pārtikas un skaistumkopšanas produktiem līdz pat dizaina elementiem mājoklī un mūzikas instrumentiem," klāsta Ristala.

"Wolt" pakalpojumi ir pieejami arī Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!