Foto: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma pārvaldītāja un konsultatīvo pakalpojumu sniedzēja SIA "Akropole Rīga" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,012 miljoni eiro, kas ir par 36,8% vairāk nekā 2021. gadā, vienlaikus uzņēmuma peļņa palielinājusies 2,8 reizes un bija 36 399 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā minēts, ka pērn nav veikti būtiski ieguldījumi. Tāpat norādīts, ka Covid-19 krīzei nebija būtiskas ietekmes uz kompānijas darbību un arī Krievijas karadarbībai Ukrainā nav tiešas ietekmes uz "Akropole Rīga" un tās finansiāliem rezultātiem.

Šogad "Akropole Rīga" plāno sniegt nekustamā īpašuma pārvaldības un konsultatīvos pakalpojumus saistītām sabiedrībām, kurām pieder tirdzniecības centrs "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa".

2021. gadā "Akropole Rīga" strādāja ar 739 529 eiro apgrozījumu un 12 904 eiro peļņu.

Uzņēmums "Akropole Rīga" reģistrēts 2005. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Akropole Rīga" vienīgais īpašnieks ir Lietuvas uzņēmumu grupa "Akropolis Group", kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. "Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!