Foto: LETA

Ar rezultātu noslēdzies SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu kandidātu atlases process, informē uzņēmumā.

Turpmāk RNP valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pildīs Māris Ozoliņš, savukārt par pagaidu valdes locekli iecelts Mārtiņš Paurs, kā otrs pagaidu valdes loceklis iecelts līdzšinējais RNP Finanšu pārvaldes direktors Viktors Šeršņovs.

Valdes sastāvs darbu uzsāks 24. jūlijā, kur valdes priekšsēdētājs kā pastāvīgais valdes loceklis ar termiņu uz 5 gadiem būs Ozoliņš, valdes locekļi Mārtiņš Paurs un Viktors Šeršņovs (uzsāk darbu 3.jūlijā) ar termiņu līdz 1 gadam. Valdes priekšsēdētāja kompetence būs stratēģijas (pamatdarbības), pārmaiņu vadības un korporatīvās pārvaldības jomas, savukārt valdes locekļa kompetence būs klientu apkalpošanas un digitālās transformācijas jomas.

"Stājoties šajā atbildīgajā amatā, kas skar daudzu rīdzinieku ikdienu, mērķis ir paaugstināt klientu apmierinātību, kas iespējams būtiski ceļot pakalpojuma kvalitāti. Plānveidīgi jāuzlabo dzīvojamais fonds, kas jau ilgstoši prasa nozīmīgus ieguldījumus gan ikdienas remontdarbu, gan energoefektivitātes jomā. Lai realizētu RNP izvirzītos mērķus, nepieciešams arī pilnveidot lēmumu pieņemšanu daudzdzīvokļu ēkās. Šo mērķu sasniegšanai par pamatu ir uzņēmuma darbinieku kompetence, tāpēc tiks stabilizēts esošais darbinieku sastāvs, nepieciešamības gadījumā piesaistot arī vadošos speciālistus no citām jomām," uzskata Ozoliņš.

Padome izsaka pateicību par ieguldījumu uzņēmuma attīstībā gandrīz 3 gadu garumā līdzšinējam valdes loceklim Bernhardam Maļinovskim. Amata pienākumus valdes loceklis beidz pildīt šodien - 30. jūnijā, pamatojoties uz savstarpēju vienošanos. Savukārt, valdes locekle Laila Keisele pildīs valdes locekļa amata pienākumus līdz 23. jūlijam, turpinot realizēt uzsāktos digitalizācijas projektus.

Kā jau ziņots iepriekš, kandidātu tiešajai uzrunāšanai, pretendentu iesniegtās informācijas izvērtēšanai un padziļinātās vadības kompetenču novērtēšanai tika piesaistīta personāla atlases kompānija SIA "Eiro Personāls", kas sadarbojās ar nominācijas komisiju kandidātu atlasē un vērtēšanā. Kopumā valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem tika izskatīti 38 kandidātu iesniegtie 49 pieteikumi: valdes priekšsēdētājam – 21 pieteikums, savukārt valdes loceklim – 28 pieteikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!