Foto: Publicitātes attēli

Atvērts jauns "Domino's Pizza" restorāns tirdzniecības centrā "Akropole Rīga", informē uzņēmuma pārstāvji.

Lielos restorāna atklāšanas svētkus uzņēmums plāno 13. jūlijā.

Šis ir uzņēmuma lielākais restorāns līdz šim, ar kopējo platību gandrīz 100 m2, kas iekļauj arī terasi pie "Akropoles" ledus arēnas. Sekojot uzņēmuma standartiem, arī šis restorāns veiks pasūtījumu piegādes 30 minūšu laikā.

Līdz ar jauno restorānu, kopā ar esošo restorānu Deglava ielā, uzņēmums aptvēris Rīgas dienvidu, dienvidu - austrumu daļu.

"Domino's Pizza" ir ASV picēriju tīkls, kas dibināts 1960. gadā. Patlaban uzņēmumam ir 18 000 picēriju vairāk nekā 90 valstīs. Uzņēmums lielākoties paplašinās ar franšīzes palīdzību.

2021. gadā "Domino's Pizza inc." ieņēmumi sasniedza 4,357 miljardus ASV dolāru, kas bija par 5,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma ieņēmumi šā gada trešajā ceturksnī bija 1,069 miljardi ASV dolāru, kas bija pieaugums par 7%.

Kompānija izceļas ar dažādiem digitāliem risinājumiem, kas palīdz sasniegt lielākus pārdošanas apjomus. 2020. gadā ASV vairāk nekā 70% ieņēmumu veidoja pasūtījumi no digitālajiem kanāliem. Uzņēmums attīstījis pasūtīšanas risinājumus tādās platformās kā "Google Home", "Facebook Messenger", "Apple Watch", "Amazon Echo", "Twitter" un citās. 2019. gadā uzņēmums arī paziņoja par sadarbību ar kompāniju "Nuro" autonomas picu piegādes testēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!