Foto: Publicitātes attēli
Investējot vairāk nekā 2,5 miljonus eiro, auto dīleris "Moller Auto" pabeidzis virsbūvju remonta servisa rekonstrukciju Rīgā, Krasta ielā 54.

Serviss aprīkots ar jaunākajām krāsošanas un virsbūvju remonta tehnoloģijām. Kopumā rekonstrukcija sniegusi iespēju kāpināt servisa ražošanas jaudu par 50%, turpmāk ļaujot nodrošināt servisa pakalpojumus divreiz lielākam klientu skaitam.

"Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena stāsta, ka, atjaunojot servisu, ievēroti arī ilgtspējas principi, piemēram, līdzās tam, ka visi remonta darbu atkritumi, izlietotie šķidrumi tiek atbilstoši uzglabāti un utilizēti, remonta darbu veikšanai tagad tiek izmantotas specializētas iekārtas plastmasas un alumīnija auto detaļu remontam, tā izvairoties no nevajadzīgas detaļu nomaiņas.

"Auto ražošanas nozare strauji attīstās, nākot klajā ar tehnoloģiski sarežģītākiem, elektrificētākiem auto modeļiem. Tas, savukārt, veicina augstāku kompetenču, zināšanu un mūsdienīgāku tehnoloģiju nepieciešamību auto servisos," saka Gerkena.

"Lai arī līdz šim esam spējuši nodrošināt servisu speciālistu kompetenču līmeni un atbilstošu tehnoloģiju izmantošanu remonta darbu veikšanā, augot modernu auto skaitam uz Latvijas ceļiem, radās nepieciešamība audzēt esošā servisa kapacitāti. Pateicoties servisa rekonstrukcijai, turpmāk varēsim ne tikai apkalpot lielāku klientu skaitu, bet arī paveikt remonta darbus ātrāk," saka Gerkena.

Plānots, ka darbinieku skaits šajā servisā augs no 18 līdz aptuveni 28 darbiniekiem.

Jaunajā servisā tiek nodrošināta automašīnu remonta darbu aprēķināšana pēc avārijas, auto virsbūvju remonts un krāsošana, sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām, maiņas auto nodrošināšana remonta laikā, autonomo auto vadīšanas sistēmu kalibrēšana pēc remonta, auto detailing jeb pilna spektra auto vizuālās kopšanas pakalpojumi, piemēram, virsbūves pulēšana un apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, salona ķīmiskā tīrīšana u.tml.

Servisa rekonstrukciju veica celtniecības darbu kompānija SIA "Bukoteks". Pēc rekonstrukcijas servisa platība palielinājās no 756 m2 līdz 1474 m2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!