Foto: Publicitātes foto
Saskaņā ar "Latvijas Pasta" padomes lēmumu vadības komandai pievienojušies Beāte Krauze-Čebotare un Jānis Kūliņš, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Krauze-Čebotare turpmāk vadīs "Latvijas Pastu", bet Kūliņš veiks valdes locekļa un biznesa attīstības pārvaldes direktora (CCO) pienākumus.

"Delfi" jau ziņo, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs jūnija beigās kādas resoriskās pārbaudes ietvaros veica vairākas darbības, tostarp iesaistīto personu iztaujāšanu, un apmeklēja VAS "Latvijas pasts", ziņoja LETA.

"Jaunā "Latvijas Pasta" nākotnes attīstības stratēģija ir ļoti ambicioza. Tā paredz ievērojamu sūtījumu piegādes, tranzīta un finanšu pakalpojumu biznesa jomu transformāciju un strauju attīstību, nodrošinot klientu vajadzībām vispiemērotākos risinājumus. Tāpēc padome tika lēmusi būtiski stiprināt uzņēmuma vadības komandas kapacitāti un kompetences," vadības maiņu komentē "Latvijas Pasta" padomes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.

Plašāk par Beāti Krauzi-Čebotari kā personību biznesā lasāms šeit.

Krauze-Čebotare guvusi ievērojamu pieredzi uzņēmumu vadībā, sešus gadus pavadot sūtījumu piegādes uzņēmuma "Omniva Latvija" vadītājas un valdes locekles amatā. Pirms tam 11 gadus strādājusi AS "Swedbank", no kuriem pēdējos četrus vadījusi Naudas pārvaldības daļu, kas atbild par dažāda veida naudas plūsmas pārvaldības risinājumiem uzņēmējiem. Krauze-Čebotare absolvējusi Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti un ieguvusi vadības maģistra grādu Executive MBA programmā Rīgas Ekonomikas augstskolā.

"Uzņemoties "Latvijas Pasta" vadītājas pienākumus, manas prioritātes būs uzņēmuma stratēģisko mērķu sasniegšana, izvirzot to kā vienu no jomas līderiem Baltijā un nodrošinot efektīvu un ilgtspējīgu uzņēmuma nākotnes attīstību," sola Krauze-Čebotare.

Savukārt Kūliņš nepilnus 17 gadus aizvadījis, ieņemot dažādus vadošus amatus aptieku tīklā "Apotheka" – no tiem vairāk nekā 13 gadus izpilddirektora amatā un 15 gadus valdes locekļa amatā. Kūliņš Latvijas Universitātē ieguvis maģistra grādu finansēs un kreditēšanā, bet pašlaik turpina studijas Rīgas Biznesa skolā maģistra studiju programmā Uzņēmumu un organizāciju vadīšana (MBA).

Kā norāda "Latvijas Pasta" padomes priekšsēdētājs Raimonds Dūda, uzņēmuma valdes galvenie uzdevumi tuvākajos gados būs sekmīga jaunās Baltijas stratēģijas ieviešana, uzņēmuma iekšējās kultūras un pakalpojumu kvalitātes pilnveidošana, saimnieciskās darbības optimizēšana un efektivizēšana, kā arī jaunu pakalpojumu ieviešana un esošo paplašināšana atbilstoši aktuālajām tendencēm un klientu vajadzībām, nostiprinot līdera pozīcijas sūtījumu un tranzīta biznesā Baltijā. Tāpat par vienu no uzņēmuma prioritātēm izvirzīta ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipu iedzīvināšana gan operacionālajā, gan administratīvajā darbā.

Kopā ar Krauzi-Čebotari un Kūliņu "Latvijas Pasta" vadības komandā darbu turpinās valdes locekļi Andris Puriņš un Kristaps Krūmiņš.

Foto: Publicitātes foto

Darbu "Latvijas Pasta" vadībā pametuši līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns un valdes loceklis Gusts Muzikants.

"Latvijas Pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2700 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!