Foto: Publicitātes foto

Viens no lielākajiem būvmateriālu ražotājiem "Knauf" par ģenerāldirektoru Baltijas valstīs iecēlis Arni Ivanovu, kuram ir gandrīz 20 gadu pieredze būvmateriālu un farmaceitisko vielu ražošanā.

"Arnis dažādos amatos ir apliecinājis sevi "Knauf" komandā vairāk nekā 15 gadus, un viņa ilggadējā pieredze, stratēģiskais redzējums un entuziasms palīdzēs vadīt un virzīt "Knauf" uz jauniem panākumiem un attīstību visās Baltijas valstīs," saka "Knauf" valdes priekšsēdētājs Latvijā un "Knauf" Grupas biznesa vadītājs Austrumeiropā un NVS valstīs Jānis Kraulis.

Arnis Ivanovs līdz šim ieņēma "Knauf" rūpnīcas direktora amatu, un viņa darba pieredze "Knauf" kopš 2007. gada bija saistīta ar laboratorijas vadīšanu, izpētes un attīstības vadību Baltijas valstīs, galvenā tehnologa pienākumiem, kā arī pēdējo desmit gadu laikā – "Knauf" rūpnīcas vadību.

Arnim Ivanovam ir Latvijas Universitātē iegūts maģistra grāds analītiskajā ķīmijā un Rīgas Tehniskajā universitātē iegūts bakalaura grāds ķīmijas tehnoloģijā, kā arī absolvēta Banku augstskola, iegūstot maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā.

Biznesa dati:


SIA "Knauf"


Reģistrācijas datums: 04.10.1994.


Juridiskā adrese: Ropažu nov., Stopiņu pag., Saurieši, Daugavas iela 4


Darbības veidi: Būvniecībai paredzēto betona izstrādājumu ražošana, Būvniecībai paredzēto ģipša izstrādājumu ražošana


Apgrozījums (2022. gadā): 103 184 955 eiro


Peļņa pēc nodokļiem (2022. gadā): 14 528 964 eiro


Darbinieku skaits: 213


Īpašnieks: Vācijas "Knauf International GmbH"


Avots: "Lursoft"

"Ilgstoši vadot "Knauf" rūpnīcu, mans mērķis ir bijis attīstīt esošo ražotņu darbību un atvērt jaunas ražotnes, kā arī uzsvaru likt uz kvalitāti, lai pēc iespējas vairāk produktu mēs ražotu Latvijā, nevis ievestu no "Knauf" rūpnīcām citās valstīs. Lai to paveiktu un vēl pēdējo gadu laikā pielāgotos dažādiem globāliem satricinājumiem, ir bijušas nepieciešamas būtiskas pārmaiņas, kuras veiksmīgi arī ieviesām," saka Ivanovs.

"Ieņemot jauno amatu, esmu saņēmis atbalstu no "Knauf" Grupas puses manam redzējumam – turpināt attīstīt produktu ražošanu Latvijā, kas nozīmē ne tikai "Knauf" konkurētspējas celšanu, bet arī jaunas darba vietas un produktu ar pievienoto vērtību radīšanu Latvijā. Mana personīgā apņemšanās, kas saistās arī ar "Knauf" Grupas mērķiem, ir "Knauf" oglekļa pēdas nospieduma samazināšana uz pusi līdz 2032. gadam," viņš piebilst.

"Knauf" 30 hektāru plašajā teritorijā Ropažu novada Sauriešos darbojas septiņas "Knauf" ražotnes, "Knauf Akadēmija" apmācībām un "Knauf" birojs.

Ieguldot 3,2 miljonus eiro, "Knauf" pašlaik būvē jaunu biroju ar mērķi izveidot modernu, ērtu un ilgtspējīgu darba vidi darbiniekiem. Jaunajā birojā arī darbosies jaunizveidotais "Knauf Shared Service Center", kas nodrošinās pakalpojumus citiem "Knauf" Grupas uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!