Foto: Publicitātes attēli

Vācu lielveikalu tīkls "Lidl" Lielbritānijā, Bedfordšīrā atvēris savu lielāko noliktavu pasaulē, informē uzņēmuma pārstāvji.

Paredzams, ka reģionālais izplatīšanas centrs, kas atrodas netālu no Lutonas, apkalpos 150 veikalus un radīs līdz 1500 darba vietu, paziņoja uzņēmums. Parasti uzņēmuma noliktavas apkalpo 60-80 veikalus.

1111 000 kvadrātmetru plašās noliktavas izveidē ieguldīti 300 miljoni Lielbritānijas mārciņu (ap 350 miljoni eiro), un tajā izvietoti arī saules paneļi, kas, pēc "Lidl" pārstāvju teiktā, varētu darbināt noliktavu noteiktos gada laikos.

Foto: Publicitātes attēli

"Lidl" reģionālā direktore Dženifera Deividsone, kas atbild par jauno izplatīšanas centru, komentējusi: “Savos 26 gados "Lidl" man ir bijusi iespēja strādāt ar dažādiem neticamiem projektiem, taču ne ar vienu es nelepojos tik ļoti, kā ar šo. Redzēt visa ieguldītā darba kulmināciju un, apzinoties stimulu, ko tas dos vietējai ekonomikai, tostarp radītie 1500 darbavietu, patiešām ir kaut kas apbrīnojams. Mums šeit ir izcila komanda, un es esmu sajūsmā par to, kas mūs sagaida nākotnē".

"Lidl" pārvalda aptuveni 12 200 veikalu 31 valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!