Foto: Publicitātes foto

Mazumtirgotājs "Lidl Latvija" izsludinājis vairāk nekā 100 jaunas vakances saviem topošajiem veikaliem Siguldā, Jelgavā un diviem veikaliem Rīgā, "Delfi Bizness" informēja tirgtājs.

"Katru dienu mūsu 26 "Lidl" veikali visā Latvijā apkalpo tūkstošiem klientu. "Lidl" veikalu tīklam augot, mēs atkal meklējam motivētus un enerģiskus kolēģus mūsu veikalu komandām. Darbs "Lidl" ir straujš un dinamisks, un darba dienas ir dažādības pilnas, sekojot mūsu "katrs dara visu" darba modelim. Tāpēc "Lidl" veikalu komandām ir tik svarīga nozīme mūsu panākumos – tās katru dienu nodrošina veiksmīgu veikalu darbu un sniedz lielisku servisu mūsu klientiem," saka "Lidl Latvija" Personāla departamenta vadītāja Līna Kipasto.

Šobrīd 12 Latvijas pilsētās ir 26 "Lidl" veikali.

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022. gada 1. marta līdz šā gada 28. februārim, strādāja ar 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un bija 3,847 miljoni eiro.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016. gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!