Uzņēmuma "Rudys Brewing Co" īpašnieki "Delfi Bizness" stāsta, ka tikai pērn sāka eksperimentēt ar alkoholisko dzērienu raudzēšanu, izmantojot šampanieša raugu.
Kombučas tirgū konkurence arvien pieaug. Jau vairāki lielie dzērienu biznesa giganti ir iegādājušies savas kombučas ražotnes, tāpēc jāgatavojas daudz nopietnākai cīņai.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit