MISC 2.0 - 27072
Foto: Midjourney/DELFI

Šogad aizvadītā vasara bija negaisiem un lietavām bagāta, tomēr kopumā tā bijusi siltāka nekā parasti. Un, neskatoties uz šobrīd aiz loga redzamajām sniega kupenām, vēl oktobrī siltais laiks ļāva peldēties ikvienam, ne tikai auksto pelžu cienītājiem. Silti un karsti laikapstākļi vienmēr ir laba ziņa saldējuma ražotājiem. Tā tas bija arī aizvadītajā vasarā, kad tie novēroja lielāku pieprasījumu pēc aukstā garduma. Kā ir būt saldējuma ražotājam Latvijā, kur siltums ir tikai dažus mēnešus gadā, kas šajā biznesā ir grūtākais, un kādi saldējumi garšo cilvēkiem Latvijā – to lasi šajā "Delfi Bizness" sagatavotajā nozares apskatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!