Foto: Publicitātes foto

Izmaiņas notikušas elektroenerģijas tirgotāja SIA "Enefit" valdē, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Krists Mertens, kurš kopš 2020. gada decembra bija SIA "Enefit" valdes priekšsēdētājs, tagad ieņem uzņēmuma valdes locekļa amatu, savukārt par jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Mārtiņš Vancāns.

"Lursoft" dati rāda, ka viņš ieņēmis SIA "Enefit" valdes locekļa amatu kopš 2020. gada decembra.

Vēl bez Krista Mertena un Mārtiņa Vancāna amatu SIA "Enefit" valdē ieņem arī Rihards Kotlers. Viņš uzņēmuma valdes locekļa amatā iecelts šā gada 14. aprīlī.

"Lursoft" notikumu kalendāra dati liecina, ka vakar, 8. novembrī, izmaņas amatpersonās reģistrētas kopumā 80 uzņēmumiem.

Igauņu kapitāla uzņēmums SIA "Enefit" 2022. gadā strādājis ar 290,67 miljonu eiro apgrozījumu un 1,11 miljonu eiro zaudējumiem.

Aizvadītajā gadā elektroenerģijas tirgotājs nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājis 58,05 miljonus eiro.

Līdz ar pilnvaru termiņa noslēgumu "Enefit" valdes priekšsēdētājs Krists Mertens izlēmis pievērsties citiem profesionālajiem izaicinājumiem un no šī gada 30. novembra atstās uzņēmuma valdi, uzņēmums informēja jau oktobra vidū.

Mārtiņš Vancāns atgriežas uzņēmuma vadības komandā pēc neilgas prombūtnes un iepriekš pildījis "Enefit" valdes locekļa pienākumus, pārvaldot uzņēmuma darbību mājsaimniecību tirgus segmentā.

Mertens uzņēmumā strādā kopš 2015. gada, sākotnēji pārraugot biznesa attīstības projektus un jaunu tirgu apgūšanu.

SIA "Enefit" mātes uzņēmums ir AS "Eesti Energia". SIA "Enefit" ir dibināta 2006. gadā. Uzņēmums ir reģistrēts elektroenerģijas un dabasgāzes tirgotājs visā Latvijas teritorijā un kā būvkomersants Būvkomersantu reģistrā. Starptautiskajā tirgū "Enefit" ir pārstāvēts Igaunijā, Lietuvā, Polijā un Somijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!