Foto: Publicitātes foto/Matīss Markovskis

"Veselības centrs 4", paplašinot filiāli "Dermatoloģijas klīnika", atklājis jaunu klīniku Skanstes ielā 50, Rīgā.

Klīnikas izveidei "Veselības centrs 4" ir investējis līdzekļus 1,7 miljonu eiro apmērā.

Jaunajā klīnikā, kas atrodas ēkas 2. stāvā, izbūvētas divas operāciju zāles apjomīgām un sarežģītām plastiskās ķirurģijas operācijām, atsevišķa zāle nelielām ķirurģiskajām manipulācijām, kā arī kabinetu un procedūru telpu grupa konsultācijām un endoskopisko izmeklējumu veikšanai.

"Veselības centrs 4" valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds saka: "Ar esošajām operāciju un endoskopisko izmeklējumu iespējām, kādas līdz šim piedāvājām, nepietiek. Pieprasījums ir tik liels, ka mēs dubultojam jaudu."

Klīnika ir aprīkota ar rezerves strāvas avotu, lai elektrības atslēgumu gadījumos netiktu pārtraukts klīnikas darbs un operācijas.

Uzņēmums iegādājies medicīnas tehnoloģiju ražotāja "Dräger" (Vācija) operāciju zāļu aprīkojumu, bet endoskopijas izmeklējumiem - "Olympus" (Japāna) aprīkojumu.

"Tā kā klīnika tika veidota esošā biroju ēkā, kur ir ļoti blīvs iekšējo komunikāciju tīkls, un bija jāveic liela pārbūve, projekts nebija vienkārši īstenojams – tas bija izaicinājums gan celtniekiem, jo bieži darbi bija jāveic ārpus darba laika, gan apkārtējo biroju darbiniekiem, kuriem bija jārēķinās ar trokšņiem un neērtībām," atzīst Rēvalds.

Jaunās "Veselības centrs 4" klīnikas projekta autors ir Andrejs Staris – arhitekts ar specializāciju un lielu pieredzi medicīnas iestāžu projektēšanā. Interjera dizainu radījusi Kristiana Kazarjana.

Biznesa dati:


SIA "Veselības centrs 4"

Reģistrācijas datums: 29.03.1994.

Apgrozījums (2022. gads): 30 540 454 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2022. gads): 2 947 990 eiro

Īpašnieki: Elga Rēvalde, Māris Rēvalds, Ģirts Rēvalds, Vija Žīgure

Patiesie labuma guvēji: Māris Rēvalds, Ģirts Rēvalds


Avots: "Lursoft"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!