Foto: LETA

Elektropreču, datortehnikas un rotaļlietu vairumtirgotājam SIA "Elkor centrs" 15. novembrī reģistrēts Valsts ieņēmumu dienesta piemērots nodrošinājums, kas aizliedz uzņēmumam reģistrēt komercķīlas, tās pārjaunot vai grozīt, kā arī veikt kapitāldaļu atsavināšanu vai pārreģistrāciju, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

"Lursoft" ziņo, ka šis ir līdz šim pirmais nodrošinājums, kas reģistrēts SIA "Elkor centrs" kopš tā dibināšanas 2003. gadā.

Uzņēmums kopš šā gada 6. novembra, kad no valdes locekļa amata atcelts Jurijs Zinkins, ir bez aktuālām amatpersonām. Tāpat arī šā gada oktobra beigās veiktas izmaiņas SIA "Elkor centrs" dalībniekos, kā rezultātā šobrīd uzņēmums ir pats savu kapitāldaļu turētājs.

Aizvadītajā gadā SIA "Elkor centrs" apgrozīja 3,06 miljonus eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 25,27 tūkstošu eiro peļņu. Uzņēmumā 2022. gadā bija nodarbināti 14 darbinieki.

Lursoft izziņā redzams, ka uz šā gada 13. novembri uzņēmums bija uzkrājis 67,2 tūkstošu eiro lielu nodokļu parādu.

Jau ziņots, ka 15. novembrī, no amata atceļot Gunāru Vizuli, tirdzniecības uzņēmums SIA "Elkor Food & Wine" palicis bez aktuālām amatpersonām, jo jauns uzņēmuma vadītājs nav iecelts, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Delfi Bizness" jau vēstīja, ka 2020. gada nogalē 52 gadu vecumā mūžībā devās kompānijas "Elkor" dibinātājs un īpašnieks Aleksandrs Popovs. "Elkor" "impēriju" viņš sāka būvēt tālajā 1989. gadā, gadu gaitā izmēģinot roku visdažādākajās tirdzniecības jomās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!