Kamēr restorānu īpašnieki un šefpavāri priecājas par šo vēsturisko mirkli, kad Latvija ir uzlikta uz kartes pasaules gardēžiem, acīgi pilsoņi sociālajā tīklā "X" gan vērsa uzmanību uz "Michelin" ceļvedī iekļuvušo restorānu nodarbināto skaitu un nomaksāto nodokļu apjomu, kā arī to, ka dažiem no restorāniem ir nodokļu parādi.
Gan Cēsu restorāna "KEST" šefpavārs un līdzīpašnieks Māris Jansons, gan Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis atzīst, ka ēnu ekonomika ēdināšanas nozarē aizvien vēl ir sāpīgs jautājums.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit