Foto: Publicitātes attēli

No šodienas, 4. decembra, un līdz pat 24. decembrim tirdzniecības centrā "Domina Shopping" ir atvērts Ziemassvētku tirdziņš, informē tirdziņa organizētāji.

Tajā piedalās teju 100 amatnieki no visas Latvijas, tostarp Invalīdu un mazturīgo senioru (IMSA) fonda dalībnieki.

IMSA Fonds, kas pārstāv mazturīgos seniorus un personas ar invaliditāti, Ziemassvētku tirdziņā "Domina Shopping" apmeklētājiem piedāvā preces dažādās mākslas un amatniecības jomās.

Ādas izstrādājumus, tai skaitā somas, makus, jostas, foto albumus, iesietas viesu grāmatas un aproces var iegādāties no Jāņa Ķites (64), Ināras Lapsas (73) un Ārvalda Lūša (93). Īpaši plašā izvēlē ir adījumi un tamborējumi – tos tirgo Māra Strode (82), Viktorija Iljučenoka (63), Līga Ozoliņa (82), Anda Vēvere un Erna Saleniece (82).

Tāpat produkciju piedāvā arī koka un dabīgo materiālu izstrādājumu meistari – Jānis Ramnieks (51) un Uģis Leināts (58), kā arī filcētu čību un rotaļļietu darinātāji Norberts Spāks (64) un Aija Sabale.

Labdarības tirdziņā piedalās arī IMSA Fonda vadītāja Aina Giptere (72), piedāvājot iegādāties sapņu ķērājus, pērļotus enģeļus un epoksīda sveķu lējumus. Viņai līdzās tirgojas arī Ginta Smirnova (54) ar pērļotām rotām. Savukārt Jelena Gallo no Neredzīgo biedrības "Gaismas stars" ir sarūpējusi keramikas izstrādājumus, šūtas mīkstās rotaļlietas un iepirkuma somas.

"Domina Shopping" svētku tirdziņā ir pārstāvēti arī produkti no visas Latvijas – gan populārais "Soira" siers un "Burka&Ledus" čilī mērces, gan aukstumā žāvētas ogas un augļi, glazētas mandeles, medus produkti, sukādes, dzērieni un, protams, piparkūkas.

Dizaina preces piedāvā augu terāriju "Dzīvotne" stendā, tāpat iespējams izveidot komplektu ar dažādu meistaru izgatavotiem eglīšu rotājumiem. Piedāvājumā ir arī metāla kalumi mājai, pirtij un dārzam, keramiski trauki un krūzes.

Tāpat piedāvājumā ir citi produkti, sākot ar "Nail Time" nagu uzlīmēm un "Sokisahtel" zeķēm, līdz rotaslietām un aromātiskām ziepēm, adījumi ar latviskiem rakstiem, ādas dizaina somas un rotas, šūtas rotaļlietas, galdauti un maki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!