Foto: Pexels

Baltijas privātā kapitāla fondu pārvaldnieka "BaltCap" izpilddirektores un valdes locekles amatā iecelta Ege Metsandi, informēja "BaltCap" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka tas ir jauns amats organizācijā.

Lasi arī:

Metsandi uzdevums būs vadīt organizatoriskās pārmaiņas un turpmāko izaugsmi atbilstoši "BaltCap" 2024. gada sākumā paziņotajām strukturālajām un pārvaldības izmaiņām. Viņas darbu pamatā būs turpmāka korporatīvās pārvaldības un riska pārvaldības sistēmu stiprināšana un organizatorisko pārmaiņu vadība.

Metsandi ir vairāk nekā 20 gadu pieredze finanšu nozarē, iepriekš strādājot vadošos amatos vairākās Ziemeļvalstu un Baltijas valstu finanšu iestādēs, piemēram, "Swedbank", "Swedbank Investment Funds", "Nordea" un "Trigon Capital". Metsandi ir strādājusi finanšu pakalpojumu jomā, tostarp fondu pārvaldībā, ieguldījumu pārvaldībā, tirdzniecībā ar kapitāla tirgus finanšu instrumentiem, kā arī kredītu un uzņēmējdarbības informācijas pakalpojumu jomā.

Līdzšinējie vadošie partneri arī turpmāk nodarbosies ar "BaltCap" fondu ieguldījumu pārvaldību.

Baltijas valstu privātā kapitāla ieguldījumu fonds "BaltCap" kopš 1995. gada ir investējis vairāk nekā 120 uzņēmumos dažādās rūpniecības nozarēs un piesaistījis kapitālu vairāk nekā 900 miljonu eiro apmērā. "BaltCap" ir pārstāvēts visās trijās Baltijas valstīs ar vietējiem birojiem un investīciju komandām Rīgā, Tallinā, Viļņā, kā arī Varšavā, Helsinkos, Londonā un Stokholmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!