Foto: Publicitātes foto, kolāža: DELFI

Septiņi miljoni vienā kontā. Divi citā. Esot vēl daudz citu kontu, savos sociālo mediju videomateriālos stāsta no Latvijas uz Dubaiju aizbraukušais "miljonārs Kralovs", īstajā vārdā Tomass Krilovs. Dažus tas pārliecina, citi sociālo mediju lietotāji savukārt ir apšaubījuši viņa patieso bagātību, sakot, ka dārgās automašīnas ir nomātas, bet pulksteņi viltoti. Viņi uzskata, ka turīgums tiek uzspēlēts, lai pārdotu kursus, kas esot patiesais ienākumu avots. "Delfi Bizness" skata, kas ir Kralovs, un vaicā ekspertiem, kā izvēlēties, kuram padomdevējam internetā uzticēties.

Dārgi auto, kas stāv divās rindās. Villa ar baseinu. Smalku zīmolu pulksteņi un ekrānuzņēmumi ar finanšu instrumentu tirdzniecības kontiem, kuros glabājas miljoni. Tam visam pa vidu Dubaijas saulē, bieži vien bez krekla, gozējās jauns, muskuļots vīrietis. Viņš ir no Latvijas, Purvciema. Pats stāstījis, kā agri pabeidzis skolu, devies uz ASV, kur strādājis un izglītojies. Sākotnēji esot gribējis būt policists vai jurists, bet tad nonācis finanšu pasaulē.

Viņš sociālo mediju videomateriālos gan stāsta par savu daudziem nesasniedzamo dzīvi Dubaijā un nedienām ar simtiem tūkstošu vērtiem auto, gan dalās ar novērojumiem par finanšu tirgiem un ekonomiku. Visbiežāk viņš runā par kriptovalūtām.

Savā "YouTube" profilā, kura sekotāju skaits ir teju 500 tūkstoši, viņš raksta: "Es esmu vienkāršs puisis, kurš ir bijis finanšu tirgos vairāk nekā 9 gadus. Esmu sācis ar fjūčeriem (aktīva tirdzniecība) un akcijām (aktīva tirdzniecība, kā arī ilgtermiņa investīcijas). Un tagad pārsvarā pārgāju uz kriptovalūtu! Pa ceļam veidojot daudz dažādu foršu uzņēmumu. Galvenais mērķis: viens miljards dolāru. Pievienojies man šajā ceļojumā!"

To, ka fokuss galvenokārt vērsts uz kriptovalūtām, parāda arī kanāla saturs, kur teju katru dienu tiek publicēti komentāri un skaidrojumi par to, kas, viņaprāt, notiek vai notiks tirgos.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!