Foto: Unsplash

Zviedrijas banka "TF Bank", kas specializējas patēriņa kredītu izsniegšanā, atvērusi filiāli Lietuvā.

Filiāle sākusi darbību šonedēļ.

"TF Bank" kļuvusi par 19. banku vai ārvalstu bankas filiāli, kas darbojas Lietuvā, taču iepriekš tā sniedza pakalpojumus valstī bez filiāles, paziņoja Lietuvas Banka.

Pēc Lietuvas sociālās apdrošināšanas fonda "SoDra" datiem, "TF Bank" filiālē Lietuvā strādā 23 darbinieki.

Bankas tīmekļa vietnē norādīts, ka "TF Bank" ir tiešsaistes aizdevumu banka, kas patērētājiem piedāvā banku un e-komercijas risinājumus. Lietuvā banka sniedz patēriņa un refinansēšanas pakalpojumus.

  • Viena no Vācijas lielākajām bankām "Commerzbank" savas pārstāvniecības atvēršanai Baltijas valstīs izvēlējusies Lietuvu, un sola, ka pakalpojumus sāks piedāvāt jau šajā gadā. "Delfi Bizness" skaidro, kādēļ starp Baltijas valstīm pārstāvniecībai izvēlēta tieši Lietuva, un vai banka plāno piedāvāt savus pakalpojumus arī Latvijā. Plašāk: Vācijas banku gigants izvēlas Lietuvu, sola neaizmirst arī Latviju

Bez Zviedrijas un Lietuvas "TF Bank" darbojas arī Austrijā, Dānijā, Igaunijā, Īrijā, Latvijā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā. Somijā, Polijā, Spānijā un Vācijā izmantojot meitasuzņēmumus, filiāles vai pārrobežu bankas pakalpojumus saskaņā ar Zviedrijas bankas licenci.

Latvijā "TF Bank" filiāle darbojas kopš 2021. gada.

"TF Bank" ir dibināta 1987. gadā Zviedrijā un piedāvā uz interneta risinājumiem balstītus banku pakalpojumus. Tā ir publiska akciju sabiedrība, kuras akcijas kotē "Nasdaq" Stokholmas biržā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!