Foto: Publicitātes attēli

Dzīvības apdrošināšanas kompānijas "Compensa Life Vienna Insurance Group SE" Latvijas filiāles vadītājs Viktors Gustsons pēc 22 šajā amatā nostrādātiem gadiem dodas pelnītā atpūtā. No 2023. gada 1. jūlija par filiāles vadītāju kļūs līdzšinējais uzņēmuma biznesa attīstības vadītājs Ervins Vēveris, informē apdrošināšanas kompānijas pārstāvji.

Vēverim ir ilggadēja pieredze apdrošināšanas jomā, "Compensa Life" strādā kopš 2022. gada augusta. Šī gada laikā viņš izstrādājis un īstenojis uzņēmuma biznesa attīstības stratēģiju ar galveno fokusu uz rentablu uzņēmuma izaugsmi, darbinieku iesaistes un kompetences palielināšanu. Izglītību viņš ieguvis Latvijas Universitātē, viņam ir maģistra grāds ekonomikas un biznesa vadības studijās.

Iepriekš Vēveris strādājis vadošos amatos apdrošināšanas sabiedrībās Latvijā.

"Compensa Life" specializējas dzīvības apdrošināšanā ar uzkrājumu veidošanu mūža pensijas apdrošināšanā, uzkrājošajā apdrošināšanā bērniem, veselības apdrošināšanā un nelaimes gadījumu apdrošināšanā.

Uzņēmuma 100% akcionārs ir "Vienna Insurance Group" - Austrijas apdrošināšanas grupa Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pārstāvēta 30 valstīs, pārvaldot 49 miljardu eiro aktīvus.

"Compensa Life" ir filiāles visās trīs Baltijas valstīs, tā nodarbina 150 darbiniekus, pārvalda vairāk nekā 200 000 klientu riskus un aktīvus 500 miljonu eiro vērtībā. Uzņēmumu Latvijā pārstāv tā Latvijas filiāle, kas šeit darbojas kopš 1999. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!