Foto: Publicitātes attēli

Apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums "Balcia Insurance" uzsācis darbību Igaunijas tirgū, veicot 500 000 eiro lielas investīcijas.

Filiāle Tallinas biznesa, inovāciju un tehnoloģiju kvartālā "Ülemiste" ("Ülemiste City") atvērta rekordīsā laikā – tikai 90 dienās, kuru ietvaros saņemta atļauja filiāles atvēršanai, sagatavots produktu portfelis un nokomplektēta starta komanda.

Pusi no ieguldītajām investīcijām jeb 250 tūkstoši eiro veido investīcijas mobilās lietotnes izstrādē, kurā iespējams iegādāties katra dzīvesstilam atbilstošus apdrošināšanas pakalpojumus un pieteikt atlīdzību.

Iesoļojot Igaunijas tirgū "Balcia" nostiprina savu klātbūtni Baltijas reģionā, norāda uzņēmuma pārstāvji.

"Balcia" uzņēmuma filiāli kaimiņvalstī vadīs Deniss Nikolajevs, kurš iepriekš bijis "ADB Gjensidige" Igaunijas filiāles vadītājs un apdrošināšanas pārdošanas vadītājs "BTA Baltic Insurance Company". Viņa vadībā uzņēmums atvērts vien 90 dienu laikā un šobrīd aktīvi tiek strādāts pie talantu piesaistes, šogad paredzēts izveidot vairāk nekā 20 jaunas darba vietas un izaugsmi turpināt arī nākamajos gados.

"Birojs atrodas zīmīgā vietā, kur ikdienā pulcējas inovāciju un tehnoloģiju uzņēmumi un jaunuzņēmumi – tieši šādā vidē "Balcia" jūtas vislabāk, mēs esam strauji auguši un ir svarīgi, lai arī apkārt ir līdzīgi domājoši cilvēki," stāsta Nikolajevs.

"Esam arī īpaši piedomājuši par vidi, kurā strādās mūsu darbinieki – ergonomika ir viens no aspektiem, kas, veidojot biroju, mums bija ļoti svarīgs. Tāpat būvniecībā tika izmantoti video draudzīgi materiāli, mūsu birojā gaismas darbojas uz sensora – ja kādu laiku nebūsi pie sava galda, gaisma izslēgsies automātiski. Un svarīgs fakts – mums birojā nav neviena printera," viņš stāsta

"Mēs esam gatavi startēt un nostiprināt savas pozīcijas Igaunijas tirgū, pateicoties Igaunijas digitālajai attīstībai, inovācijām un progresīvajai valsts pārvaldei, esam pārliecināti, ka drīz vien "Balcia" iekaros Igaunijas iedzīvotāju uzticību," saka Balcia valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!