Tā kā Krievija aizliegusi izmantot produktus no Rietumiem, valsts šefpavāriem nākas meklēt radošu pieeju ēdienu pagatavošanā, vēsta "The Independent".
Atbildot uz sankcijām, kas ieviestas pret Krieviju Ukrainas krīzes dēļ, piena un gaļas produktu, dārzeņu un augļu imports no lielākās daļas Rietumu valstu tika aizliegts. Tādēļ restorānu biznesu, sākot ar picērijām, suši bāriem un konditorejām franču stilā, ir arvien grūtāk vadīt, norāda izdevums.
Pavāri meklē jaunus piegādātājus, pērkot delikateses pie kontrabandistiem vai pilnībā mainot savas ēdienkartes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit