Kakao augļa mīkstums parasti nonāk atkritumos, taču uzņēmums uzskata, ka, to izmantojot iespējams samazināt gan cukura daudzumu produktos, gan izmesto atkritumu apjomu, kā arī uzlabot kakao audzētāju ienākumus, jo viņi nākotnē varēs pārdot ne tikai kakao pupiņas, bet arī mīksto daļu.
Kompānija jau sākusi pārdot šādus produktus, izlaižot līniju "Incoa", kuras produktu sastāvā nav cukura. Produktus iespējams iegādāties jau lielveikalos Francijā, Nīderlandē, un uzņēmums norāda, ka drīzumā sekos arī citi Eiropas tirgi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit