Ēdot saldējumu šokolādes glazūrā, bieži sakām, ka šokolādes tomēr ir pārāk maz, un uzdodam jautājumu: “Kāpēc glazūras nevarētu būt vairāk?” Piena pārstrādes uzņēmums “Rīgas piena kombināts” (“Food Union” grupa) šo klientu vēlmi sadzirdēja un attiecīgi rīkojās, izveidojot jaunus produktus – saldējumu “Ekselence Dubultais ķiršu” un “Ekselence Dubultais karameļu”.

Saldējumu īpašu padara tas, ka to ietver divas šokolādes kārtas starp kurām "paslēpta" sulīga mērce. Tā centru veido gards krējuma saldējums, kas pagatavots no Latvijas piena un saldā krējuma. Pievienotā vērtība ir arī produkta iepakojums, jo katrs saldējums ar rūpību iesaiņots atsevišķā kartona kastītē. Paņemot rokā šādu kārumu, to noteikti var saukt par augstas klases produktu, savukārt, pagaršojot to, gribas atkārtot vārdus: "Kas var būt labāks par šo!"

"Rīgas piena kombināta" saldējumi, tai skaitā jaunie produkti, ir iekarojuši ļoti daudzu klientu sirdis. Kā stāsta uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs, šovasar Latvijā tika apēsts tāds saldējuma daudzums, kas mērāms 92 smago automašīnu kravās.  Pēc šāda apēstā saldējuma apjoma N. Staņēvičs secina, ka latvieši ir īsteni saldējuma ēdāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!