Šobrīd daļa sabiedrības mainījusi savus iepirkšanās paradumus un biežāk pārtikas preces iegādājas internetā, izmantojot piegādes iespējas. Tomēr, ņemot vērā, ka komersantiem, kas piedāvā šādu servisu, noslodze ir liela, pastāv iespēja, ka jūtīgākie pārtikas produkti, piemēram, gaļa, ilgu laiku pavada piegādes transportā. Lai sniegtu iespēju pārliecināties, ka visā piegādes laikā pārtikas produkti atradušies tiem atbilstošos apstākļos, "Kedeon" izstrādā risinājumus, kas ar sensoru palīdzību nolasa apstākļus pārtikas produktu piegādes laikā un saglabā tos, izmantojot blokķēdes tehnoloģiju, tādā veidā nodrošinot datu drošību un neietekmējamību. Izmantojot šādu risinājumu gan piegādātājs, gan patērētājs, sūdzību gadījumā var atrast pārtikas piegādes ķēdes "vājo posmu", ja tāds bijis, sniedzot iespēju piegādātājiem uzlabot līdzšinējo piegāžu drošības kvalitāti un atbilstību standartiem.
Jaunuzņēmums norāda, kā liecina ASV veiktie pētījumi*, baktērijas visātrāk vairojas produktos, kuri atrodas temperatūrā no 5 līdz 60 grādiem. Piemēram, 37 grādu temperatūrā kaitīgo baktēriju skaits var dubultoties pat katras 10–20 minūtes. Gaļas produktus nav vēlams atstāt siltā temperatūrā vairāk par stundu, jo tajos var savairoties liels daudzums baktēriju un patogēnu, tajā skaitā – kaitīgās listērijas un salmonellas baktērijas. Šobrīd vidēji gada laikā neatbilstošas pārtikas piegādes un uzglabāšanas apstākļu dēļ saindējas un tiek hospitalizēti 130 000 cilvēku, no tiem 3500 gadījumi ir letāli. Lai šādas situācijas nepieļautu, pārtikas produkti jāpārvadā tiem atbilstošos apstākļos – noteiktā temperatūrā, kas neļauj tiem sabojāties, esot ceļā pie patērētāja.