Foto: Shutterstock

No 14. novembra "Wolt" platforma un piegādes pakalpojumi pieejami arī Ādažos un Baltezerā, informē uzņēmums.

Šī gada laikā tas strauji paplašinājis savu darbību ārpus Rīgas un tagad savus pakalpojumus piedāvā 13 Latvijas pilsētās.

Kā skaidro "Wolt" Baltijā vadītājs Mantas Lomsarģis, pirmajos "Wolt" darbības gados Latvijā lēmums par uzņēmuma darbības paplašināšanu jaunās pilsētās tika pieņemts, balstoties uz tādiem kritērijiem kā iedzīvotāju, ēdināšanas vietu un mazumtirdzniecības veikalu skaits. Šobrīd redzējums par attīstību arī mazākās pilsētās ir mainījies.

"Ērtus un tehnoloģiski attīstītus pakalpojumus vēlas ne tikai lielo pilsētu iedzīvotāji, bet teju ikviens, tāpēc attīstām pakalpojumu gan jaunās pilsētās, gan arī paplašinām jau esošās teritorijas, piemēram, no oktobra Ogres pilsētas ietvaros veicam piegādes arī Ikšķilē," viņš informē.

No 14. oktobra pasūtījumus caur "Wolt" platformu iespējams veikt ne tikai Ādažos un Baltezerā, bet arī pilsētu blakus esošajās teritorijās – Kadagā, Alderos, Priedkalnē un Bukultos.

"Wolt" pakalpojumi tagad pieejami: Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Ogrē, Salaspilī, Siguldā un Ādažos.

"Wolt" ir Helsinkos bāzēts tehnoloģiju uzņēmums, kas nodrošina vienotu platformu pircējiem, tirgotājiem un kurjeriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!