Uzņēmuma ražotnē Ādažos šobrīd pēc Latvijas pārtikas tehnologu izlolotām receptēm top vairāk nekā 200 dažādu produktu veidi. Vietējā tirgū "Lat Eko Food" realizē vien nelielu daļu saražotās produkcijas – aptuveni 70% tiek eksportēta. Gardumi no Latvijas gan ar "Rūdolfa", gan citu bioloģiskās pārtikas ražotāju privātām preču zīmēm nonāk Somijā un Zviedrijā, kā arī Austrijā, Čehijā, Lietuvā, Kanādā, Nīderlandē un pat tādās mums eksotiskās valstīs kā Singapūra, Japāna un Izraēla, AAE, Filipīnas, Koreja – kopumā vairāk nekā 30 valstīs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit