Foto: Publicitātes foto
Pārtikas zīmola "Rūdolfs" ražojumi ir plaši pazīstami – tie ir ekoloģiski tīri, uzturvielu ziņā vērtīgi un garšīgi produkti, kurus gardu muti bauda ēdāji daudzās Latvijas mājās. Uzņēmuma dibinātāja, īpašniece un ilggadēja vadītāja ir Egija Martinsone, kurai izdevies tepat ražotnē Ādažos radītajiem produktiem cienītājus atrast nu jau vairāk nekā 30 pasaules valstīs. Uzņēmums specializējas bioloģiski tīru produktu ražošanā. Bio sertifikācijas nosaka virkni stingru prasību, kas uzņēmumam jāpilda, taču tas nav vienīgais iemesls, kas SIA "Lat Eko Food" licis iet ražojošam uzņēmumam, izaicinājumiem pārpilno ilgtspējas ceļu.

Uzņēmuma ražotnē Ādažos šobrīd pēc Latvijas pārtikas tehnologu izlolotām receptēm top vairāk nekā 200 dažādu produktu veidi. Vietējā tirgū "Lat Eko Food" realizē vien nelielu daļu saražotās produkcijas – aptuveni 70% tiek eksportēta. Gardumi no Latvijas gan ar "Rūdolfa", gan citu bioloģiskās pārtikas ražotāju privātām preču zīmēm nonāk Somijā un Zviedrijā, kā arī Austrijā, Čehijā, Lietuvā, Kanādā, Nīderlandē un pat tādās mums eksotiskās valstīs kā Singapūra, Japāna un Izraēla, AAE, Filipīnas, Koreja – kopumā vairāk nekā 30 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!