Foto: Publicitātes foto

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" ekspluatācijā nodevis daudzdzīvokļu dzīvojamo māju projektu "Čiekuru mājas" Mežciemā, Druvienas ielā 2, ziņo uzņēmums. Investīcijas tajā pārsniedz piecus miljonus eiro.

"Čiekuru mājas" ir "Bonava Latvija" līdz šim pirmais jauno mājokļu projekts Mežciemā. Tajā pieejami 45 paaugstināta komforta divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 46 līdz 92 kvadrātmetriem. Šobrīd ēkā pārdota ceturtā daļa dzīvokļu, norāda attīstītājs. Plānots, ka atslēgas jauno īpašnieku rokās tiks nodotas augusta beigās.

Pēc "Bonava Latvija" projektu attīstības vadītāja Reiņa Gaigaļa sacītā, priekšrosku šim projektam dod tie, kuriem svarīgs darba un atpūtas līdzsvars dzīvē un privātuma sajūta, ko sniedz nelielais dzīvokļu skaits ēkā un kokiem bagātais iekšpagalms.

Katrā dzīvoklī ierīkota individuāla ventilācijas sistēma ar rekuperācijas funkciju un individuāli regulējama zemgrīdas apkure. Mājās būs pieejams lifts un ir ierīkotas slēdzamas individuālas noliktavas telpas pagrabstāvā. Tās ir iekļautas dzīvokļu pārdošanas cenā.

Pašlaik notiek pagalma labiekārtošanas darbi, ir ierīkotas velonovietnes, bērnu rotaļu laukumi un lapene. Iedzīvotāju ērtībai pieejamas vaļēja tipa autonovietnes. Daļa no tām aprīkotas ar elektroauto uzlādei nepieciešamo infrastruktūru. Projektā ir uzstādīti saules paneļi, kuru mērķis ir samazināt iedzīvotāju elektroenerģijas izmaksas.

Dzīvokļi "Čiekuru mājas" pieejami par cenu no 120 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!