Foto: Publicitātes foto

Rīgā, Brīvības gatvē 201, kādreizējā lielveikala "Elkor Plaza" telpās tiks atklāts jauns tirdzniecības centrs "Teika Plaza".

Tirdzniecības centrs pieredzējis vērienīgas pārmaiņas un turpina piedāvājuma klāsta paplašināšanu, apvienojot gan Latvijas zīmolus, gan starptautiski pazīstamas preču zīmes.

"Teika Plaza" būs moderns un ērts tirdzniecības centrs dinamiskajā Teikas apkaimē ar kopējo platību 20 000 m2, sola īpašnieks.

"Mūsu jaunākais "Rimi" veikals "Teika Plaza" tirdzniecības centrā ir viens no pēdējā laika plašākajiem "Rimi" veikaliem. Tas atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā, lai sniegtu jaunas ērtības gan vietējiem Teikas iedzīvotājiem, gan autobraucējiem, kas pārvietojas ap Brīvības ielas vai Gustava Zemgala gatves rajonu. Turklāt šis Rīgas rajons strauji attīstās," skaidro "Rimi Latvia" nekustamo īpašumu un attīstības direktors Māris Gailīts.

Savukārt "MyFitness" Latvija vadītāja Inna Alne stāsta: "Sporta klubs paredzēts teju 2500m2 plašs, un tajā tiks iekārtota trenažieru zāle, brīvo svaru zona, daudzfunkcionāla grupu nodarbību zāle, kā arī dažādi jauninājumi, kas nav bijuši citos "MyFitness" sporta klubos."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!