Foto: Shutterstock

Latvijas būvuzņēmumam "BMGS" ir mainījies akcionāru sastāvs, par uzņēmuma lielāko akcionāru ar 34,47% akciju kļūstot Vācijas uzņēmumam "Skyflower Real Estate GmbH". Līdz ar akcionāru maiņu, uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu turpmāk ieņems Deniss Krivčenkovs, kurš iepriekš AS "BMGS" pildīja Dzelzceļa būvniecības nodaļas vadītāja pienākumus.

Krivčenkovs norāda: "Mūsu mērķis ir īstenot ilgtspējīgus projektus, kas aptver ne tikai dažādu valsts nozīmes infrastruktūras objektu realizāciju, bet arī raudzīšanos nekustamā īpašuma tirgus attīstības virzienā."

Krivčenkovs valdes priekšsēdētāja amatā stāsies, pārņemot pienākumus no līdzšinējās valdes priekšsēdētājas Svetlanas Afanasjevas.

AS "BMGS" ir Latvijas būvuzņēmums, kas galvenokārt veic hidrotehnisko, dzelzceļa un lielu infrastruktūras būvju būvdarbus, kā arī ražo dzelzsbetona konstrukcijas. Šobrīd AS "BMGS" strādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī Zviedrijas tirgū.

"Skyflower Real Estate GmbH" ir Vācijā bāzēts nekustamo īpašumu uzņēmums, kura darbības pamatā ir investīcijas projektos, kas vērsti uz ilgtspējīgu pilsētvides veidošanu, kā arī nozīmīgu infrastruktūras objektu realizāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!