Foto: Publicitātes foto

Skanstes apkaimē esošā biroju nomas kompleksa "Elemental Business Centre" pārvaldnieks parakstījis nomas līgumu ar Francijas pārtikas ražotāju "Danone". Sadarbība paredz, ka uzņēmuma pārstāvniecība Latvijā nomās biroja telpas "Elemental Blue" ēkas astotajā stāvā un to kopējā platība būs vairāk nekā 600 kvadrātmetri.

"Danone" ir viena no zināmākajām pārtikas ražošanas grupām pasaulē, kas piedāvā piena produktus, augu izcelsmes produktus, dzērienus, bērnu pārtiku un medicīniskās pārtikas produktus. Grupai pieder tādi zīmoli kā "Alpro", "Activia", "Actimel", "Aptamil" un "Nutridrink". Jauno "Danone" biroju "Elemental Business Centre" plānots atvērt šā gada beigās, kad uzņēmums pārcelsies no savas līdzšinējām telpām "Jaunajā Teikā".

Birojs ir daļa no uzņēmuma tēla, no tā zīmola, tāpēc ir būtiski, ka ar to tiek reprezentēts attiecīgais vēstījums, ir pārliecināts "Elemental Business Centre" pārdošanas vadītājs Imants Krēsliņš, tāpēc "Elemental Business Centre" prioritāte ir augsti energoefektivitātes un ilgtspējas rādītāji.

"Meklējot biroja telpas, mums bija svarīgi atrast vidi, kas veicina gan komandas produktivitāti un sadarbību, gan īsteno ilgtspējīgus risinājumus," apstiprina "Danone" valdes locekle un mārketinga direktore Baltijā un Ziemeļvalstīs Ausra Zaksaite. Uzņēmums cer, ka jaunais birojs palīdzēs stiprināt tā kultūru, radot vidi, kas atbalsta inovācijas un stiprina komandas garu.

"Elemental Business Centre" veido divas savā starpā savienotas ēkām – "Elemental Green" un "Elemental Blue". Kompleksā telpas nomā Zviedrijas finanšu holdinga kompānijas "Marginalen AB" grupas uzņēmumi "GelvoraSergel", "Aizdevums.lv" un starptautiskais IT pakalpojumu uzņēmums "Arvato Systems", "CV Market", "Primend", "Kapitel", "Dyninno Group", "Fiziocentrs", kopstrādes telpas "Spaces", "NordAgri", "Hortimed" un "Rimi".

Šobrīd "Elemental Business Centre" aizpildījums ir 92%; nomai vēl pieejami 1700 m2 biroju platību.

Kopējās investīcijas "Elemental Business Centre" pārsniedz 60 miljonus eiro. Būvdarbus veica SIA "Merks", tā attīstītājs ir SIA "Kapitel". Kopējā iznomājamā platība ir 21 tūkstoši m2.

2024. gada jūnijā projekts saņēmis BREEAM "Outstanding" novērtējumu, "Power by green" sertifikātu. Ēkas ir arī pirmās Latvijā, kuras savieno parametriskā fasāde. To būvniecībā tika izmantoti energopāļi, kas spēj nodrošināt līdz pat 72% no ēkas apkures un dzesēšanas vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!