Foto: Publicitātes foto

SEB banka ir piešķīrusi finansējumu 15,4 miljonu eiro apmērā biroju kvartāla "Skanstes City" attīstībai, ziņo šī banka.

Piešķirto finansējumu plānots ieguldīt kvartāla pilnveidošanai, attīstot biroju un koplietošanas telpas, stiprinot ilgtspēju un ēku energoefektivitāti, veidojot nomniekiem un apmeklētājiem draudzīgus biroju centra ārtelpas risinājumus.

Pašlaik "Skanstes City" ir vairāk nekā 60 nomnieki - vietējie un starptautiskie uzņēmumi, kvartāls ir saņēmis "BREEAM in Use" ilgtspējas sertifikātu ar novērtējumu "Very Good". Iznomājamā platība pārsniedz 55 tūkstošus kvadrātmetru, tajā izveidots parks darbam un atpūtai, kā arī kopstrādes telpas un tiek piedāvāti dažādi pakalpojumi uzņēmumu darbiniekiem.

"Ilgtspēja – no būvniecības līdz darba telpas izmantošanai ikdienā – ir viena no galvenajām tendencēm mūsdienīgu biroju attīstībā. Par šo esam daudz domājuši, attīstot "Skanstes City" biroju kvartālu, un turpmāko attīstību plānojam pakārtot nomnieku vajadzībām, realizējot ieceres ilgtspējīgā veidā. Otrs būtisks uzsvars ir biroju kvartāla attīstīšana vienotā koncepcijā, tādējādi nodrošinot infrastruktūras, ērtību un telpu piedāvājuma daudzveidību," komentē SIA "Skanstes City" valdes loceklis Andris Kozlovskis.

Uzņēmumam ir vēl virkne interesantu projektu, caur kuriem tas redz pienesumu kvartāla vides uzlabošanā.

  • Skanste arvien ir arī "top" vieta pilsētā privāto nekustamā īpašuma attīstītāju skatījumā. Neraugoties uz nebūt ne spožo tirgus situāciju, uzņēmēji sola uzbūvēt tur simtiem mājokļu, radīt pievilcīgu biznesa vidi un atpūtas vietas, un izdarīt to jau visai drīz. Lasīt plašāk.

"Skanstes City" biroja kvartāls ietilpst "SG Capital Partners Fund 1 KS" nekustamo īpašumu portfelī. Tas ir Latvijā reģistrēts komerciālā nekustamā īpašuma fonds, kuru pārvalda "SG Capital Partners AIFP". Fonda kopējo aktīvu apjoms pārsniedz 140 miljonus eiro. SEB banka ar "SG Capital Partners" sadarbojas kopš 2018. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!