Foto: Publicitātes foto

"Latvijas Pasts" publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvā 16 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus. Izsolēs, kurās pieteikšanās iespējama līdz 26. septembrim, pieejami īpašumi trīs Latvijas novados.

Publiskās izsolēs patlaban ir iespējams iegādāties 16 nacionālajam pasta operatoram piederošus īpašumus: zemi, ēkas, biroju vai tirdzniecības telpas. Īpašumi apskatāmi vietnē "izsoles.ta.gov.lv"

10 atrodas Latgalē – pa diviem Augšdaugavas un Krāslavas novados, pa vienam Ludzas un Preiļu novados, bet četri ir Rēzeknes novadā. Tikmēr četri ir izvietoti Zemgalē – pa diviem Aizkraukles un Jēkabpils novados. Toties Vidzemē nekustamie īpašumi ir Gulbenes novadā, kā arī Ogres novadā.

Gan objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, gan cenas krasi atšķiras. Zemākā sākuma summa noteikta īpašumam Rēzeknes novada, Stoļerovas pagastā, toties augstākā – Krāslavā.

Pieteikšanās izsolēm ir iespējama līdz 2024. gada 26. septembrim.

"Latvijas Pasts" atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem.

"Latvijas Pasts" ir valsts kapitāla sabiedrība, un tās darbības virzieni ietver pasta, loģistikas un finanšu pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!