Foto: Publicitātes attēli

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor", ieguldot 13 miljonus eiro, Dreiliņos īsteno multifunkcionāla biroju kompleksa "StokOfiss" otro kārtu, ziņo uzņēmums. "StokOfiss U34" nomniekiem būs pieejama no 2025. gada vasaras.

Projekta pamatā ir "trīs vienā" koncepcija – telpas biznesam, kur vienuviet iespējams izvietot biroju, noliktavas un veikalu, nodrošinot ērtāku loģistiku un optimālākas izmaksas, skaidro attīstītājs.

Kompleksa platība ir 8520 kvadrātmetri, savukārt nomai būs pieejamas telpas 43 m2 līdz pat 735 m2 platībā.

Projekts ir sadalīts divās daļās – piecu stāvu biroju ēkā un divu stāvu ēkā, kur pirmajā stāvā atrodas veikalu un noliktavu platības un otrajā stāvā biroju daļa.

"Hepsor" novērojis, ka "trīs vienā" tipa telpas komercdarībai kļūst arvien pieprasītākas mazo un vidējo uzņēmumu vidū. Tās sniedz iespēju visas uzņēmējdarbībai nepieciešamās telpas nomāt vienuviet. 2022. gadā "Hepsor" atklāja pirmo šāda veidu ēku Ulbrokas ielā 30, Rīgā – "StokOfiss U30". Tā bija pilnībā iznomāta vēl pirms būvniecības pabeigšanas. Ņemot vērā projekta panākumus, "Hepsor" turpina attīstību šajā virzienā.

"StokOfiss U34" ēka atbilst A klases energoefektivitātes prasībām un ir saņēmusi BREEAM sertifikātu "Very Good" līmenī, kas apliecina, ka izvēlētie tehnoloģiskie risinājumi un ēkas konstrukcija nodrošina zemas elektroenerģijas un apkures izmaksas.

Līdzās ir autostāvvieta 200 transportlīdzekļiem, izbūvēta arī segta velosipēdu/skrejriteņu stāvvieta 50 šādiem transportlīdzekļiem.

"StokOfiss U34" teritorijā būs izveidota āra atpūtas jeb rekreācijas zona. Teritorijā arī tiks veikti apzaļumošanas darbi. Biroja ēkas 2. stāvā esošo telpu nomniekiem būs pieejama arī āra terase.

Dreiliņi ir viens no straujāk augošajiem rajoniem Rīgā. Dreiliņus par savu stratēģisko atrašanās vietu izvēlas daudzi starptautiski uzņēmumi, jaunā projekta atrašanās vietu komentē nekustamo īpašumu kompānijas "Newsec" Biroja risinājumu vadītāja Latvijā Dace Priede, piebilstot, ka lielākā daļa pieejamo nomas iespēju šajā apkaimē tomēr ir novecojušas, ēkas ir neefektīvas un patērē daudz enerģijas.

Plānotais kopējais jaunā biznesa kompleksa "StokOfiss U34" investīciju apjoms ir aptuveni 13 miljoni eiro. Abās kārtās plānotais ieguldījums ir aptuveni 20 miljoni eiro.

Projekta "StokOfiss U34" būvniecību veic "Hepsor" grupas būvniecības uzņēmums "Mitt&Perlebach".

"Hepsor" ir viens no lielākajiem dzīvojamā un komercsegmenta attīstītājiem Igaunijā, kas Latvijā darbojas jau septiņus gadus. Būvuzņēmējs "Mitt&Perlebach" specializējas daudzdzīvokļu māju, noliktavu, ražošanas un komerciālo objektu būvniecībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!