Foto: Publicitātes foto

"Luminor" banka ir parakstījusi nomas līgumu ar "Novira Plaza" biznesa centru, kur tiks veidots jauns klientu apkalpošanas centrs, ziņo šā centra pārstāvji.

"Novira Plaza" atrodas Rīgā, Marijas un Satekles ielu krustojumā. Banka tā pirmajā stāvā nomās 230 kvadrātmetrus lielas "premium" klases telpas.

Lēmumu atvērt klientu apkalpošanas centru "Novira Plaza" noteica tā atrašanās vieta – tas tiek uzskatīts par vienu no noslogotākajiem krustojumiem Baltijā. Centrs ir viegli sasniedzams gan ar sabiedrisko transportu, gan ar privātajiem transportlīdzekļiem, attiecīgi interesenti varēs ērti un ātri saņemt bankas pakalpojumus.

  • Savukārt viena no Vācijas lielākajām bankām "Commerzbank" savas pārstāvniecības atvēršanai Baltijas valstīs izvēlējusies Lietuvu un sola, ka pakalpojumus sāks piedāvāt jau šajā gadā. Lasīt plašāk.

Bankas pakalpojumi papildinās to piedāvājumu, kas jau ir pieejams ikvienam, kas strādā vai šķērso noslogoto Rīgas centra rajonu, komentē "Novira Plaza" projekta īstenotāja "Evernord Asset Management" dibinātāja un valdes priekšsēdētāja Jolanta Jurga.

Jaunā atrašanās vieta ar funkcionāli pielāgotām telpām veicinās bankas spējas sniegt profesionālus pakalpojumus klientiem, kuri dod priekšroku klātienes konsultācijām, pauž "Luminor" bankas klientu apkalpošanas vadītāja Baiba Tētiņa.

"Novira Plaza" ir LEED Gold sertificēts, ilgtspējīgs un mūsdienīgs biznesa komplekss. "Delfi Bizness" jau ziņoja, ka projektu īstenoja "Evernord Asset Management" un Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Novira Capital". Ēka nodota ekspluatācijā šogad. Tajā šobrīd ir kopstrādes telpas "Spaces". Nomnieku vidū ir pārtikas un citu preču ātrās piegādes tirgus līderis "Wolt Latvia", biznesa konsultāciju uzņēmums "PwC Latvia", zvērinātu advokātu birojs "Eversheds Sutherland Bitāns", personāla un algu aprēķinu risinājumu un pakalpojumu sniedzējs "Zalaris", finanšu tehnoloģiju uzņēmums "GoCardless", starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums "Newsec" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!