Foto: Publicitātes foto
Skanstē topošais biroju ēku komplekss "Elemental Business Centre" parakstījis biroja nomas līgumu ar digitālā biznesa pakalpojumu uzņēmumu "Emergn". Līdz ar sadarbības līguma noslēgšanu, "Emergn" kļuvis par piekto projekta enkurnomnieku, informē attīstītājs.

Globālā digitālo pakalpojumu uzņēmuma "Emergn" birojs atradīsies vienas "Elemental Business Centre" ēkas 3. stāvā ar privāto terasi – nomāto telpu kopējā platība būs 1200 m2.

"Emergn" ir pārstāvēts vairāk nekā divpadsmit valstīs, un tam ir divas galvenās mītnes – Bostonā (ASV) un Londonā, kur atrodas Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģiona (EMEA) centrālais birojs. Ar vairāk nekā 350 darbiniekiem divos birojos – Rīgā un Liepājā – Latvija ir kļuvusi par valsti ar lielāko "Emergn" darbinieku skaitu.

"Emergn" biroja atvēršana "Elemental Business Centre" ēkā plānota 2024. gada 1. ceturksnī.

"Elemental Business Centre" biroju nomas kompleksu plānots atvērt šā gada rudenī, un šobrīd ir iznomāti 70% no kopējās projekta iznomājamās platības.

Jau izziņoto "Elemental Business Centre" enkurnomnieku vidū ir arī informācijas tehnoloģiju uzņēmumu grupa "Dyninno Group", starptautiskā holdinga "IWG" hibrīda kopstrādes telpu zīmols "Spaces", starptautiskais IT pakalpojumu uzņēmums "Arvato Systems" un Zviedrijas finanšu holdinga kompānijas "Marginalen AB" grupas uzņēmumi "GelvoraSergel" un "Aizdevums.lv".

"Elemental Business Centre" ir biroju nomas projekts Skanstes ielā 25, Rīgā, ar 21 000 m2 iznomājamo platību divās ēkās. Projekts pašlaik atrodas būvniecības stadijā, un ēkas tiks nodotas ekspluatācijā šī gada rudenī. Projekts ir ceļā uz BREEAM Outstanding novērtējuma saņemšanu.

AS "Emergn" apgrozījums pērn bija 22,677 miljoni eiro, peļņa – 1,914 miljoni eiro, liecina "Lursoft" pieejamā informācija. Uzņēmums reģistrēts 1995. gadā. Tā patiesais labuma guvējs ir ASV pilsonis Aleksandrs Adamopuloss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!