Foto: LETA

Bijusī ekonomikas ministre, tagadējā Saeimas deputāte Ilze Indriksone nolēmusi pievērsties tūrisma biznesam. Tā var secināt no oktobra beigās pašas Indriksones izsludinātā iepirkuma, kurā viņa meklē tūrisma mītnes Talsu pievārtē būvnieku.

Projekta īstenošanai viņa cer saņemt arī Eiropas Savienības (ES) atbalstu, ko izmaksātu Lauku atbalsta dienests (LAD). Pagaidām tas vēl nav noticis, un Indriksone savos komentāros "Delfi Bizness" ir lakoniska, plašāk uz jautājumiem par tūrisma biznesu neatbildot.

Projekta īstenošanai viņa cer saņemt arī Eiropas Savienības (ES) atbalstu, ko izmaksātu Lauku atbalsta dienests (LAD). Pagaidām tas vēl nav noticis, un Indriksone savos komentāros "Delfi Bizness" ir lakoniska, plašāk uz jautājumiem par tūrisma biznesu neatbildot.

Trešais mēģinājums

Pirmo reizi informācija par iepirkumu Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā tika publicēta šā gada 5. aprīlī – laikā, kad Indriksone vēl bija ekonomikas ministre. Iepirkumā par uzvarētāju augustā tika pasludināts SIA "RRB būvserviss", kas tūrisma mītni bija apņēmies uzbūvēt par 239,5 tūkstošiem eiro. Tomēr septembra sākumā iepirkuma procedūra tika pārtraukta, jo norādītais darbu izpildes datums – 2024. gada 5. aprīlis – neļauj kvalitatīvi paveikt visus projektā paredzētos darbus.

Otro reizi Indriksones iepirkums tika izsludināts 15. septembrī – pēdējā dienā, kad viņa vēl atradās ekonomikas ministres krēslā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!