Publikācijā akadēmiskajā izdevumā "Radiocarbon" pētnieku komanda pieteikumā raksta: "Liels drauds skotu viskija industrijai ir viltotu dzērienu pārdošana, kuri tiek pārdoti kā seni – destilēti laika posmā no 19. gadsimta līdz pat 20. gadsimta vidum. Patiesībā tie nereti ir daudz vēlāk – 20. gadsimta beigās vai pat 21. gadsimta sākumā destilēti dzērieni. Šādu viltotu dzērienu pārdošana grauj preču zīmju turētāju, ražotāju, mazumtirgotāju un arī izsoļu namu reputāciju."
Kā pētnieki atmaskoja jaunus viskijus, kas uzdodas par veciem?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit