Vieta tavām lielajām uzvarām!
Nāc strādāt kādā no "Eco Baltia" grupas uzņēmumiem – birojā, ražošanā vai pie stūres!

"Eco Baltia" ir vadošā vides resursu pārvaldes uzņēmumu grupa Baltijas valstīs, kas nodrošina pilnu vides resursu apsaimniekošanas ciklu no atkritumu savākšanas līdz pārstrādei.

Mēs attīstām jaunus pakalpojumus, ierosinām likumdošanas iniciatīvas, nodrošinām motivējošu, daudzveidīgu, drošu, uz personīgo un profesionālo izaugsmi vērstu darba vidi, ieguldām inovāciju izstrādē, līdzdarbojamies dažādās sabiedriski nozīmīgās iniciatīvās.


Mūs vieno stipra misijas apziņa – dzīvot vidē, kur 100% visu atkritumu tiek šķiroti un pārstrādāti, un rītdiena ir zaļāka par šodienu.

"Eco Baltia" – vieta tavām lielajām uzvarām

"Eco Baltia" ir par drosmi, sasniegumiem un vērtībām it visā, ko darām. Mēs tiecamies iedrošināt ikvienu darbinieku uzdrīkstēties sapņot lielas lietas jeb "dream big", izaicināt sevi un citus, kā arī noticēt, ka sasniedzamas ir pat augstākās virsotnes. Mēs visi kopā tiecamies būt uzvarētāji, tāpēc arī darbiniekiem "Eco Baltia" lielo saimi piedāvājam kā vietu savam veiksmes stāstam ceļā uz panākumiem. Tā ir mūsu misija kā darba devējam un solījums kā uzņēmumam ilgtspējīgas, motivētas un labklājības sabiedrības veidošanā.

Mūsu darbs faktos un skaitļos
  • Vairāk nekā 2500 ambiciozu profesionāļu Lietuvā, Čehijā, Polijā. No tiem vairāk nekā 1000 darbinieku Latvijā.
  • Vairāk nekā 40 000 klientu Latvijā un ārzemēs.
  • 218 miljoni eiro “Eco Baltia” apgrozījums, kas ir vēsturiski lielākais.
  • 15 miljoni eiro ikgadējās investīcijas grupas attīstībā.
  • 25 filiāles un ražotņu lokācijas vietas Latvijā, Lietuvā, Čehijā un Polijā.
Mūsu vērtības
  • Mērķtiecība,
    jo tikai tā var doties taisnā ceļā pretim izaugsmei.
  • Radošums,
    lai redzētu un dzirdētu ārpus ierastās kārtības.
  • Atbildība –
    pret kolēģiem, darbu un klientiem.
  • Spēja saskatīt un izmantot iespējas –
    ja neizdevās ienākt pa durvīm, iekāp pa logu.
  • Drosme un uzņēmība,
    kas ir galvenais sabiedrotais ceļā uz lielajām un mazajām uzvarām.
Ko tu iegūsi, pievienojoties uzvarētāju komandai?

"Eco Baltia" un sabiedriskās domas pētījumu centra "Norstat" 2024. februārī veiktajā pētījumā par darba vietās īstenotajām labbūtības aktivitātēm secināts, ka biežākās aktivitātes darbinieku labbūtības veicināšanai ir elastīgs darba laika (68%), piemaksas un prēmijas (65%), kā arī papildu brīvdienas (56%)*.

*Pētījumu "Darbinieku labbūtība Latvijas uzņēmumos" AS "Eco Baltia" uzdevumā veicis sabiedriskās domas pētījumu centrs "Norstat", telefoniski uzrunājot 700 uzņēmumu.

Latvijas uzņēmumi labbūtības programmas izveidē galvenokārt vadās pēc tam atvēlētā budžeta, taču katrā piektajā uzņēmumā un arī "Eco Baltia" grupas uzņēmumos tiek sekots līdzi darbinieku vēlmēm, veicot ikgadējos darbinieku apmierinātības mērījumus. Pārliecinošs vairākums – 91% aptaujāto uzņēmumu – darbinieku labbūtības iniciatīvām atvēl līdz 10 000 eiro gadā, 7% uzņēmumu darbinieku labbūtībai atvēlētais gada budžets ir 10 001 – 30 000 eiro robežās, savukārt pavisam niecīga uzņēmumu daļa (0,29%) – velta vairāk nekā 100 000 eiro ik gadu.

"Eco Baltia" investīcijas darbiniekos 2023. gadā 1 miljons eiro
Mēs piedāvājam
  • Attālinātā darba iespējas
    Strādā no mājām.
  • Izaugsmi un attīstību
    Piedalies iekšējā Izaugsmes akadēmijā, kā arī pilnveidojies citās apmācībās un kursos.
  • Darbu vērtīgā nozarē
    Esi daļa no vides saglabāšanas un ilgtspējas.
  • Kopīgu atpūtu
    Saliedēšanās pasākumi un atsaudzīgi kolēģi.
  • Plašu labbūtības programmu
    Veselības un nelaimes gadījumu apdrošināšana, bezmaksas pusdienas, prēmijas un pabalsti, algas mainīgā daļa par izcilu darbu, subsidēti optikas pakalpojumi un transporta izdevumi, iespēju pieteikt veselības apdrošināšanu saviem radiniekiem, kā arī papildu labumi par darba stāžu, piemēram, iemaksas 3. pensiju līmenī.
Nāc strādāt kādā no "Eco Baltia" grupas uzņēmumiem – birojā, ražošanā vai pie stūres!
Aktuālās vakances atradīsi šeit.
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.