Šodien "Delfi TV ar Jāni Domburu" tiešraidē viesojas Latvijā pazīstamākais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Nesen viņš ar vērienu svinēja savu septiņdesmito dzimšanas dienu, bet pagaidām vēl nepošas doties pensijā.

Lielbritānijā dzimušais šefpavārs Rītiņš popularitāti iemantoja jau deviņdesmitajos gados, kad kļuva par restorāna "Vincents" šefpavāru un kulinārijas šovu vadītāju. Rītiņš ir arī 2000. gados izveidotās biedrības "Slow food Latvia" vadītājs. Šīs biedrības mērķis ir atbalstīt vietējo bioloģisko lauksaimniecību, mazos ražotājus un gastronomiskā mantojuma saglabāšanu.

Tagad viņš iesaistījies arī restorānu biznesa pārstāvju centienos panākt samazinātās pievienotās vērtības nodokļa likmes piemērošanu ēdināšanas nozarei, uzsverot, ka pašreizējā nodokļu politika īpaši kaitē tieši mazajiem uzņēmumiem, kuru piedāvājumā ir vietējie un sezonālie produkti.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT