Foto: DELFI

Svētdienas, 15. decembra, vakarā noslēdzās TV3 veidotā šova "X Faktors" trešā sezona, kurā uzvaras laurus plūca Elīna Gluzunova. Pēc tiešraides Rīgas Kinostudijā mūziķi, TV projekta veidotāji, jaunās zvaigznes un viņu atbalstītāji devās uz Vecrīgu, kur līksmā ballītē tika sumināta uzvarētāja.

Šova trešās sezonas noslēguma burziņš notika rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā izklaides vietā "House 12".

Ballītes gaidītākā un žilbinošākā viešņa bija muzikālā projekta trešās sezonas uzvarētāja Elīna, bet līksmajā pasākumā varēja sastapt arī daudzus citus zināmus cilvēkus. Viesu vidū bija gan visi četri šova mentori Reinis Sējāns, Marats Ogļezņevs, Aija Auškāpa un Intars Busulis, gan arī iepriekšējo sezonu uzvarētāji Arturs Gruzdiņš un baltkrieviete Kattie, kā arī raidījuma vadītājs Markus Riva.

Tāpat arī ballītē bija sanākuši trešās sezonas izbalsotie censoņi un, protams, arī Elīnas konkurenti, finālisti Klāvs Ozols un Diāna Paško.

Pasākuma viesi pēc garās tiešraides enerģiju varēja atgūt gan ar atspirdzinošiem dzērieniem, gan arī uzkodām, un fināla burziņš tika aizvadīts ļoti līksmā atmosfērā – netrūka nedz uzrunu, nedz dziesmu un deju, nedz jestru izdarību pie foto sienas.

Jau vēstīts, ka finālā uzvaras laurus plūca Elīna, kura izšķirošajā tiešraidē sacentās ar jau iepriekš minēto Diānu un vidusskolnieku Klāvu. Uzvarētāja balvā saņēma desmit tūkstošus eiro, kā arī līgumu ar ierakstu kompāniju "Sony".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!