"Strādāju arī salonā, bet tur jums būs dubulta cena," saka Jeļena, pie kuras ierodamies it kā palielināt lūpiņas ar pildvielas (tautā sauktas par filleru) injekciju metodi. Jeļenu atradām sludinājumu portālā "ss.lv", kur viņa piedāvā savus pakalpojumus. Lūpu meistarīšu tur čum un mudž, daudzas raksta, ka ir sertificētas. Kad Jeļenai vaicājām pēc izglītību un kvalifikāciju apliecinošiem dokumentiem, viņa, aizbildinoties ar laika trūkumu, raidīja mūs no sava kabineta laukā. Viņai pirmo reizi mūžā gadoties tā, ka klients nevis atnāk "visu izdarīt", bet izprašņā gluži kā inspekcija. Pēc vizītes meistari pa tālruni vairs nevarēja sazvanīt.

Doties tieši pie Jeļenas izlēmām uz labu laimi – izvēloties no tiem "speciālistiem", kuri sludinājumu portālā sakās pieņemam Rīgas centrā. Maksāt varēšot gan skaidrā naudā, gan ar karti. Dienu pirms vizītes Jeļena par to atgādina un lūdz tomēr norēķināties skaidrā naudā, jo "terminālis nesavienojas dažreiz".

Marta beigās ierodamies viņas nosauktajā adresē – atjaunotā pagalma namā Blaumaņa ielā. Dzīvoklis pārveidots par glītu kabinetu – lielākajā telpā kušete, durvis ved uz otru kabinetu. Jeļena stāsta, ka viņai ir vairāk nekā piecu gadu pieredze lūpu palielināšanā, viņa raujas trijās vietās, tostarp klīnikā un salonā. Ne klīnikas, ne salona vārdu gan neatklāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!