Foto: AFP/Scanpix/LETA
Nedēļas izskaņā Londonā tika aizvadīts neprecēto daiļavu prestižais skaistumkonkurss "Miss World" jeb "Mis Pasaule", un šogad tajā uzvaras laurus plūca 23 gadus vecā Jamaikas pārstāve Toni Anna Singa.

Konkurss notika jau 69. reizi, un šogad tajā par titulu sacentās 111 neprecētas skaistules no visas plašās pasaules, vēsta raidsabiedrība BBC. Sīvā konkurencē jau ceturto reizi konkursa pastāvēšanas vēsturē uzvaras laurus plūca Jamaikas pārstāve

Savukārt otrajā un trešajā vietā attiecīgi ierindojās Francijas un Indijas pārstāves.

Toni Anna Singa ir dzimusi un augusi Jamaikā. Viņa ieplānojusi studēt medicīnu un kļūt par ārsti.

Jamaikiete žūriju un publiku saviļņoja gan ar savu dziedāšanas talantu, izcili izpildot Vitnijas Hjūstones kompozīciju "I Have Nothing", gan arī erudīciju, atbildot uz dažādiem jautājumiem.

Kroni uzvarētājai galvā uzlika konkursa pagājušā gada uzvarētāja Vanesa Ponse no Meksikas.

Kā vēsta ārzemju plašsaziņas līdzekļi, pirmoreiz vēsturē tituli "Mis ASV", "Mis ASV pusaudze", "Mis Visums" ("Miss Universe") un "Mis Pasaaule" ("Miss World") vienlaicīgi pieder melnādainām daiļavām.

Jau vēstīts, ka konkursi "Mis Zeme"("Miss Earth"), "Mis Pasaule" ("World") un "Mis Visums" ("Miss Universe") tiek uzskatīti par trim prestižākajiem starptautiskajiem skaistuma konkursiem pasaulē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!