Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju TV seriālu aktrise Anete Krasovska iemīlējusies kolēģī – 20 gadus vecā topošajā aktierī Olafā Putrālī, šodien vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

28 gadus vecā aktrise savulaik bija kopā ar aktieri Niklāvu Kurpnieku, tad ar stilistu Māri Vecmani, bet pēc tam ilgāku laiku draudzējās ar uzņēmēju Mārtiņu Buti, kurš savulaik bija aktrises Maijas Doveikas mīļotais vīrietis. Ja Bute par Krasovsku ir 15 gadus vecāks, tad jaunais mīļotais atkal stipri jaunāks par pašu, proti, Putrālim ir 20 gadu un viņš vēl tikai studē Kultūras akadēmijas aktieros.

Kā vēsta žurnāls, Putrālis nāk no Smiltenes un reiz bijis talantīgs futbolists. Spriežot pēc abu ierakstiem sociālajos tīklos, attiecības starp abiem izveidojušās relatīvi nesen.

Putrālis 23. decembrī "Instagram" vietnē publicējis attēlu, kurā redzams ar mīļoto skūpstoties, bet pērnā gada augustā abi pozējuši selfijam skatlogā.

Savukārt aktrise abu kopbildi decembrī paraksta ar vārdiem "salds un vēl saldāks":

Jāpiebilst, ka Krasovskas bijušais mīļotais Niklāvs Kurpnieks šogad plāno iestūrēt laulības ostā – viņa izredzētā ir JRT aktrise Lolita Stūrmane.

Vairāk par jauno pārīti lasi izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!