Foto: F64
Lieldienu nedēļas Pūpolsvētdienā pasaulē nācis režisora Regnāra Vaivara un viņa mīļotās sievietes, aktrises un kostīmu mākslinieces pirmdzimtais. Jaundzimušais ir puika, un nosaukts par Zemgu – šādu vārdu izdomājis jaunais tētis, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

To, ka Vaivars un Botmane kļūs par vecākiem, abiem izdevies visus deviņus mēnešus paturēt noslēpumā no plašākas publikas. Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro tēvs, satikšanās ar mazuli notikusi Pūpolsvētdienā.

Dēlam dots Zemgus vārds, bet tas nav par godu hokejistam Zemgum Girgensonam. Vārdiņš pie jaunā tēva atnācis saistībā ar Raiņa tēlu lugā "Spēlēju, dancoju" – lai zēns būtu "tēlains kā Rainis un praktisks kā latvietis".

Madara Botmane par 50 gadus veco Vaivaru ir 14 gadus jaunāka, un Zemgus ir abu pirmais bērniņš. Nākamgad pāris svinēs desmito kāzu gadadienu. Pēc kāzām abi pavisam oficiāli savus uzvārdus nomainīja uz Vaivara dzimtā atrodamo Vāgentrocu uzvārdu, taču skatuves mākslas gaitās turpina rosīties ar saviem ierastajiem uzvārdiem.

Plašāk lasāms žurnāla "Privātā Dzīve" 11. aprīļa numurā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!