Foto: F64

Košā māksliniece Elita Patmalniece joprojām reizēm sapņos redz Jāni Grodumu, taču nu viņas dzīvē ienācis kāds jauns cilvēks. Ļoti piesardzīgi un diskrēti viņa to atklājusi intervijā populārākajam Latvijas žurnālam "Ieva".

Attiecības ar leģendāro "Līvu" mūziķi Jāni Grodumu Patmalniece vienmēr saukusi par brīnumu, kas ar viņu noticis. Abu laimei gan bija īss mūžs – Grodums devās mūžībā 2010. gadā, būdams 52 gadus vecs, atstājot viņu sērās uz ilgiem gadiem.

Šonedēļ intervijā "Ievai" Elita Patmalniece pastāstījusi, ka viņas dzīvē atkal brīnumi notiek: "Katras jaunas attiecības ir brīnums!" Māksliniece nevēlas neko daudz stāstīt par savu jauno draugu, jo viss vēl ir tikai sākuma stadijā un viņa vēl nezinot, kā kas būs, taču viena Patmalniece vairs neesot.

"Ir licies, ka tas vairs nekad nebūs iespējams, bet izrādās – ir. Nē, nu labi, es vēl negribu daudz par to stāstīt, jo nezinu, kā būs. Savulaik, kad satiku Jāni, – tas arī bija brīnums, kas sākās tieši Ziemassvētku laikā [..] Uz šīs zemes brīnumi reāli notiek – to varu droši teikt. Tu netici, netici, un tad – notiek," žurnālam vēsta spilgtā māksliniece.

Vairāk lasi šīs nedēļas izdevumā "Ieva" vai izdevniecības digitālājā platformā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!