Foto: Privātais arhīvs
Lai gan šā gada sākumā izdevums "Kas Jauns" vēstīja, ka influencerei Agnesei Zeltiņai izveidojušās jaunas attiecības ar sportisku kungu vārdā Juris, raidījumā "Iečeko slavenību" viņa atklājusi, ka joprojām ir mīlestības meklējumos. Aktieris Andris Bulis centās noskaidrot, kādas tad ir izskatīgās lēdijas prasības saistībā ar potenciālo kavalieri.

Kā atklāj Zeltiņa, viņa joprojām nav atradusi savu "īsto un vienīgo", taču viņa ļoti labi zina, ko vīrietī grib un ko negrib.

Kurš katrs stiprā dzimuma pārstāvis viņai vis nederēs, jo Zeltiņas kavalierim jāspēj būt dinamiskam – piemēram, viņa vēlētos, lai pēc brokastīm Ziedoņdārzā Rīgā vakariņu stunda sistu jau... Parīzē.

Tā kā Zeltiņai ir arī "statuss sabiedrībā", eventuālajam mīļotajam jāspēj pieņemt arī tas: "Es vislabāk jūtos blakus tādam vīrietim, kuram es patīku. Pa īstam patīku! Un kurš mani pieņem ar visiem statusiem, visiem putniem," raidījumā saka kādreizējā aktrise un piebilst: "Man ļoti svarīgi, ka vīrietis spēj izpaust savas emocijas."

Kādiem vīriešiem nav izredzes uz viņas sirdi? Izrādās, nekotējas kategoriska attieksme pret visu. Zeltiņa nespēj pieņemt viedokļos un principos neelastīgu cilvēku, kuri nespēj skatīties uz lietām plašāk, kā arī negrib pieņemt citu viedokļus. Principiāla attieksme pieļaujama tikai attiecībā uz vērtībām. Ar neelastīgu cilvēku viņai būtu ļoti grūti sarunāties, Zeltiņa skaidro Andrim Bulim.

Kā zināms, Zeltiņai ir liela attiecību pieredze – viņa bijusi neskaitāmu publikāciju varone savas intensīvās privātās dzīves dēļ. Uzņēmējai aiz muguras virkne nopietnu un nenopietnu attiecību, kā arī viena laulība. Zeltiņa ir divu bērnu mamma, divu mazuļu vecmāmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!